Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
efrenhzqd

Du Känner Hur Mina Slidmuskler Börjar Krampa Och Genom Dina Stön Viskar Jag Sammanpressat I Ditt Öra Att Jag Är På Väg Att Komma.

Mannen gjorde tummen upp åt oss och kvinnan skrattade.Han slickade snabbt och hårt över hela fittan. Brösten är stora och hennes ben långa och bruna.

Den kuken har jag sett och sugit många gånger och även haft i mig. Då tog jag ett snabbt beslut och gick in och hämtade mobilen och slog numret till Olle. Stora bröst som hänger lite, men jag vet att många män gillar dem.

Stina


Min bak är ganska stor men fast och vältränad på Friskis o Svettis, dit jag brukar gå med ett par av mina jobbarkompisar.
”Kom nu med din härliga hårda kåta kuk, Låt mig se när du sprutar ner mig”, sade jag.

Min våta fitta klarar snart inte av att sitta stilla med dig knappt en millimeter ifrån mig.Nu står jag och väntar på att bussen hem ska komma. Jag håller andan, blåser ut, och låter min vänstra hand smyga sig fram till insidan av ditt lår. Du tar tag i min midja och trycker ner mig, närmare dig, så du kommer längre och längre in. Min blick söker efter en ledig plats och precis innan jag är på väg att sätta mig får jag syn på dig. Det går som en elektrisk stöt genom min kropp. Du känner hur mina slidmuskler börjar krampa och genom dina stön viskar jag sammanpressat i ditt öra att jag är på väg att komma.

Is it kissing, making out or playing with each others fun areas or is it the home run? Either way, hookup culture has started a huge discussion on college campuses and in society. Hooking up with someone should involve (its sad this still has to be said) consent. For those people out there who still dont understand this simple concept, consent is when a sexual partner responds with an enthusiastic yes when beginning an encounter. Consent is not an okay, but a Yes, I am willing! From that point on, hooking up becomes a casual event where both parties agree to a non-committed engagement and have a grand ol time. So, why do people make such a huge deal about hooking up? On college campuses, most students live near each other, creating a pathway of people to watch on the walk of shame walk home. The term walk of shame is disgusting in and of itself, for obvious reasons, but the point still stands is it really a walk of shame? If all parties agree to use each other as human dildos, what is really shameful about it? Fun fact: When walk of shame is typed into Google, it pulls up several hundreds of females, but no males.

For the original version including any supplementary images or video, visit http://www.newsrecord.org/opinion/opinion-hookup-culture-can-turn-out-to-be-a-mixed/article_0c5b3450-ff4f-11e6-a051-fb0cf4b6ec92.html

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl