Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
efrenhzqd

Samtidigt Höjer Jag Handen Lite Så Hon Måste Sträcka Sig.

Vad skulle hon tycka.

Våra blanka och våta kön stötte mot varandra allt intensivare.

Jag kunde bara höra mig själv stamma fram något gurgel.Ingen hade givit mig samma njutning.

Några ord behövdes inte mellan oss. Hennes röda naglar rev mig härligt och upphetsande över baken och upp över ryggen. Ända till hon ropade om jag var färdig.

Hennes saftiga kön sände heta ilningar upp igenom hela min ryggrad, jag slöt ögonen medan jag sakta pumpade in och ut…..Jag hade lovat att klippa gräset hemma hos min klasskompis, själv var han inte hemma utan låg på stranden,
kanske inte konstigt eftersom det var en härlig sommardag med blå himmel. Hon red mig långsamt och retfullt.

Ulrika tog ett steg fram, hon verkade generad. Hon kved fram en massa lösa ord…

I ena stunden ville hon själv bestämma takten genom att greppa tag om min rumpa med sina mjuka men bestämda händer och i nästa sekund drog hon bara upp låren och lät mig stöta in i henne med hela min styva och hårda längd.Hjärtat var nästan på väg att hoppa ut ur bröstkorgen på mig.

I tvättstuan-Åhh vaaa skööönnt, snubblar orden fram mellan skakningarna.Du får inte göra så här!Hon stönar till och slappnar av i min famn. Då plötsligt fångar jag in henne och trycker om hennes bröst.Jag kan skönja hennes tuttar under toppen.

-Nej, va gör du?

Jag fortsätter att hänga upp mina saker och dår hör jag henne säga:

-Har du stringtrosor också?Toppen strammar över brösten. Jag förstår att hon haft en orgasm.Sakta suger hon, mer och mer och jag trycker in resten.

Samtidigt känner jag min svällande kåtbultande kuk jucka lite mot hennes lilla tonårsrumpa.. Jag slänger dom på golvet och fortsätter att köra in ett finger och känner hur fittsåsen fullkomligen sprutar över mina fingrar. Samtidigt höjer jag handen lite så hon måste sträcka sig.Jag var inte sen att lägga armarna om henne.Tro inte att jag tänker låta någon av er fyra av en raket som verkligen kan kastrera mig!

Så är vi ensamma. När den sista har jag inte händerna om hennes midja utan om hennes bröst istället. Det vanligaste för hela min bekantskapskrets var att de tjejer man blev tillsammans med antingen bara ville mysa och kanske smekas lite utanpå kläderna eller att de på sin höjd runkade staken med händerna. När jag stängde balkongdörren om oss såg jag hur Magdalena tittade på mig och log.Jag inbillade mig att jag kunde känna hennes hårda bröstvårtor tryckas mot mitt bröst genom tröjan. Jag började ana att jag inte inbillat mig hennes blickar och att hon var lika intresserad av att hålla i mig som jag var av att ta på henne.

-- Stämmer bra, säger jag i samma sekund som den första raketen ger sig av med det typiska vinandet. Jag hamnar rakt bakom henne och tar det sista steget så jag står intill henne. Anders avslöjar sig i samma sekund genom att nästan börja skratta.

Sen tittar hon utmanande på mig och säger:

-- Och hur lite kläder?

-- Du har varit elak halva kvällen.

Frida och grannarna (6)

Hon ville inte tända på det här. Om hur det kändes att bli piskad. "

Frida samlade sig så gott hon kunde och upprepade: "Jag är liten kukhora."

Frida lät läpparna glida över den svarta staven. "Horan är visst kåt", sade han.

"Det var en fin överraskning att komma hem till", sade Erik och kysste sin fru.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl