Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
efrenhzqd

Sekunderna Senare Kunde Hon Inte Hålla Tillbaka Sitt Skrik Längre.

Jag slöt ögonen och sög in och ut och lät tungan vara med. Kom och ta mig, skrek jag. Han tryckte mig stenhårt mot väggen. Detta blir för mycket. Hur fa´n kan man bli kåt av att ens fru är otrogen. Du kan inte bara sluta så där.Han var så tänd på min fina häck sa han.

Jag smeker Linda över brösten och njuter våldsamt av den varma fittan som tar emot min kuk med lugna rytmiska rörelser.

Herrgårdsweekend”Jag har packat din väska med det jag vill att du skall ha med dig!” Sakta lutade hon sig bakåt och vred på den lilla surrande raketen, placerade den sin mot klitoris. Jag förstår varför, för jag har aldrig övergett henne när hon är på det härliga humör som jag kände under täcket. Jag hade nämligen i hemlighet bokat en härlig romantisk weekend på en herrgård som ligger ungefär 10 mil från vår hemort. sa jag.Med en djup suck av välbehag ökade hon takten i sina rörelser, lutade sitt huvud bakåt och slöt sina ögon.Jag parkerade bilen och vände mig emot Sara som satt med ett leende på läpparna, drog henne mot mig och gav henne en djup kyss.Vibrationerna kändes mot mina fingertoppar som jag pressade lätt uppåt böjda mot den övre väggen. …. Vi pussade och kramade om dem och stod kvar i fönstret när bilen försvann bort längs gatan.

”Vi tar det när vi kommer fram!”


Fortsättning följer om så önskas………..

Den lilla raketen är en liten silverfärgad massage apparat som vi införskaffade från en nätbutik för två år sen.

Kontaktannonsen 1

Du hade svarat på min annons och efter att jag ringt upp dej bestämde vi att träffas hos dej.
Jag öppnar din blus och smeker utan på BHn.
Här står Du nu iförd endast minimala trosor och jag fortsätter min behandling.
Jag kommer en fredagskväll och ringer på din dörrklocka.
Du serverar kaffet och vi samtalar om allt möjligt.


SkogenSekunden senare kom han långt ner i hennes glupska hals……

Han kunde knappt vrida om startnyckel på bilen när de for tillbaka till festen en bit längre bort längs med vägen där deras båda respektive satt och flammsade med partyhatt på skallen och slurpandes på den ena kräftan efter den andra…….Han knäppte upp hennes vita spets
bh och kysste hennes putande och hårda bröstvårtor.Han tog tag i sin bultande kuk och förde den mot den väntande öppningen där han nosade mot hennes läppar. Sekunderna senare kunde hon inte hålla tillbaka sitt skrik längre. Bilarna ute på den stora vägen kunde höras ut i den annars tysta och skymningsfyllda skogen. Hon stod bara och lutade sig mot trädet och njöt men snart började han pumpa fortare och fortare. Hans händer letade sig upp över brösten som han kupade och smekte ömt.

Men han verkade inte vara intresserad då hon försökte sluta sin röda mjuka läppar omkring hans bultande stake.

Hon fick vila ett par sekunder innan han lyfte upp henne på den fortfarade varma motorhuven särade på hennes darrande ben, blottade hela hennes svullna sköte som bara skrek efter mera trots sin nyliga explotion. Han klev ur bilen, gick runt och öppnade dörren åt henne och genast började de kyssa varandra. Efter en stunds körning hittade de den perfekta platsen att stanna på.

Kupade om dem och masserade ömt. Jag stönade högt när hon lät sina fingrar leka med den känsliga pungen. Bröstvårtorna styvnade lätt till under min handflata. Hennes fittmuskler drogs samman och hon stönade allt högre. Försiktigt lät jag min hand vandra ner mot hennes små men härliga bröst. Min tunga slickade sig nerför magen, slickade sig runt hennes navel. Hon drog sina blygdläppar åt sidan för att min tunga lättare skulle komma åt. Hennes mjuka hud gav mig mersmak.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl