Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
efrenhzqd

Pontus Hade Blivit Generad Och Försökt Att Titta I Taket.


Petra stod nu brevid mig där jag satt..hon var blank i ögonen..hon tittade på dom två..vi tittade på dom två.

Nu kommer vi snart,ropade Marie,,men bara på ett villkor!!Jag och Erik hade länge,länge tjatat på min sambo Marie och Eriks fru Petra om att få filma dom två i tajta linnen och nylonstrumpbyxor.

Ok,,sa jag och log,,,få se nu,,Hmm.

Kände hur hon knep..darrade..hon kom..koom.

Kuken pumpade i henne..vi kysstes..hennes fitta kramade..åhh så sagolik hon var..mina händer smekte och slet i hennes strumpklädda ben..jag tittade åt sidan..Eriks jättekuk for in och ut ur min lilla Marie.
Japp,,svarade jag kort,,lets do it babies.

Dämpade belysningen i vardagsrummet och satte mig ner med kameran på,,filmade mot sovrumsdörren.
Vad fina ni är..sa Erik !

Jag visste inte vad jag skulle ta mig till..blev så sanslöst kåt av denna akt..min Marie i svarta strumpbyxor tillsamans med Erik med jättekuken.
Han pumpade hårt..hon tjöt..stönade.

log hon pillimariskt, kan du inte andas? Hon böjde sig fram så att han kunde se hennes bröst. Och nu tänker jag lära dig en läxa, sade hon. Och då var det här bara början. Pontus hade blivit generad och försökt att titta i taket. Insynen var direkt, helt obehindrad.Ibland kastade de förstrött en blick på hans organ.
Patienten på sal 2 hade varit rent oförskämd.
Han hade så ont att han fått egen sal. Sakta särade hon på benen, hennes "nå?
Jag tar tvåan, vi kan väl ta en gemensam avslutning, sade jag och gav henne ett välbekant leende. Hon skulle inte slå ett enda slag, men han skulle kvida av smärta när kåtheten slog till - utan att han kunde göra ett dugg.
Jasså, har han varit olydig, fnittrade hon. Lite runka till lille olydige gossen? Trosorna hade blivit lite fuktiga, för hon älskade att reta män till kåtslag.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl