Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
efrenhzqd

– Jag Är Ändå Klar!svarade Jag Snabbt Och Gick Iväg Till Mitt Skåp.jag Kände Att Ståndet Hade Uppnått En Nivå Som Var Nära Explosivitet.

Hennes bröst pressas hårt mot bordsskivan av glas.
Vid varje slag gnyr hon av smärta och David ser ut att växa större för varje ljud Lénore ger ifrån sig. Jag suger in den i munnen och intensifierar mina ansträngningar. Stora men ändå fasta och välformade med mörka bröstvårtor som man skulle kunna suga på en evighet.Det är tydligt att han inte behöver dirigeras av mig längre.Där säger jag åt honom att ställa sig bredbent framför Lénores ansikte.
Lénore verkar mindre nöjd, men hon måste göra som hon blir tillsagd.
Precis när jag tror att hon ska komma igen drar han ut fingrarna och för armen runt henne och klatschar henne hårt på rumpan.

Jessica hos läkaren.

Han tar den ena sugkoppen och sätter den på Jessicas högra bröstvårta som snabbt fångas upp av suget i koppen. Ja, precis sådär känns det till och från. Läkaren granskar Jessica nogrant medan hon böjer sig ner och run när hon plockar upp alla saker och han kan inte missa hennes underbara kropp.Göran tittar lite fundersamt på henne och ser att hon börjar rodna, - Va nu då Jessica? Jessica går in i rummet med Göran tätt bakom sig som stänger till dörren. Göran går bak en bit och skådar sitt verk, går sedan fram igen och säger lugnt till Jessica, jag har märkt ett litet fel här men jag vet inte riktigt som det är något allvarligt så jag ska ta och testa dig lite.
Göran drar sakta upp den korta tajta kjolen ända tills Jessica säger stopp, han forstätter lite till bara för att retas lite *ler mot Jessica*. De fasta brösten syns riktigt tydligt i den grova urrigningen och Göran kan inte slita blicken.Gick raka vägen till hissen, jessica hade ju vart här förut på andra småsaker, det var ganska länge sedan men hon minns då allt vart hon skulle. Han tar tar i en kontroll till ett av äggen och för sakta in det i analen på henne.
Jessica blir lite orolig: Vad kan det vara då? Först kommer det ingenting men efter lite klämmningar på brösten börjar det sippra mjölk i slangen. Han gör desamma med det andra bröstet och tittar sedan ner mot den vibrerande tejpbiten, han går ner och ställer sig mellan hennes ben, greppar de tre kontrollerna till äggen och tittar Jessica i ögonen, jag är rädd för att det går lite segt så jag ökar upp lite.

Du är så vacker att jag vill äta upp dig.

När vi några minuter senare klev upp på stranden så letade hon upp en plastsäck och tog fram en filt samtidigt som hon förklarade att hon brukar ha den ligga där för att slippa släpa den med sig.

Hon började att runka kuken lite lätt med sina lena händer innan hon sakta slöt sin mun runt lemmen. Synen av henne i vattnet med solen strålande från en klarblå himmel fick mig att stanna upp några ögonblick innan jag drog av mig det jag hade på mig och gjorde henne sällskap.Jag var 21 år och hade precis klarat av att ta körkort för motorcykel och gjorde inte mycket annat än åkte omkring mest hela dagarna, det var ändå första veckan på semestern och semesterpengarna fick bli bensinpengar istället. Får jag känna på den?
- Den är så stor, jag har aldrig sett något liknande.
Därpå knallade hon med lätta steg in i huset och själv så började jag att ta av mig alla skyddskläder som behövs när man åker mc. Frågade hon när jag inte kunde släppa henne med blicken.
- Dig.

Tredje gången gillt! version II

Svarade jag ärligt. – Det är lättare att spela hockey! Hon stönade och vred huvudet åt sidan.
– Jag ser att du fryser! Då frågade Nathalie plötsligt:
– Varför har inte du flickvän?
– Du har så snygga bröst Nathalie!Hur det överhuvudtaget ens var möjligt begrep jag aldrig.Våra munnar möttes och jag fick smaka på Nathalies varma sköna tunga. Sa jag. – Jag är ändå klar!Svarade jag snabbt och gick iväg till mitt skåp.Jag kände att ståndet hade uppnått en nivå som var nära explosivitet.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl