Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
efrenhzqd

Jag Pumpade Ut Kaskad På Kaskad Och Det Ville Inte Sluta.


Då vaknade han plötsligt upp ur sin förtrollning och bad om ursäkt: "Ehm.. förlåt..ehm.. jag heter Philip!"
Flickan lyfte upp blicken och skrattade. sa hon och stönade högt medan hon rev upp hans skjorta och kastade den i ett hörn.MER!utropade hon mellan de djupa andetagen
Han greppade tag om henne, lyfte upp henne och stödde henne med sina händer medan hon tog sina ben runt hans midja och hade sina armar runt hans nacke. "
Flickan darrade med rösten, log lite generat mot honom, och svarade: "Ja.. jag skulle bli tacksam om jag fick komma in tills det slutade regna"
"Det går väl bra" sa han och släppte in henne.

Patrik satte sig bredvid honom och Henrik gv honom en puss på kinden. "Jag vill prata med dig!Snart böjde sig Patrik mot honom och viskade, jag kommer snart.
-Visst, jag kommer förbi på tio minuter, okej?vad vill du då? Dom skildes åt med en kyss och Henrik gick mot sitt skåp, öppnade det och tog ut sin matematikbok. Hej, om ni vill ha fler noveller så kan ni antingen kommentera eller skicka ett pm, ni kan också skicka ett pm om det är något speciellt ni vill att jag skriver om! Han drog på sig kläderna igen och gick sedan bort mot toaletterna där han kollade sig i spegeln för att försäkra sig om att han inte hade några spermarester kvar runt munnen eller någon annan stans. Bådas var på långt över 20 cm!!! Ha fixade till frisyren och gick sedan på nästa lektion.JAG OCH MADDE PÅ STRANDEN!!

(nu reste kuken sig ännu mer.)
vi körde ner på en indre väg som ledde ner till sjön.det var en ganska liten sjö inte så mycket folk.
vi låg nog i en knapp timme innan vi bestämde oss för att gå och byta om.
jag hade långbyxor på mej (varför vet jag inte)och tshirt.hon hade kjol och (ett linne)*osäker på om det heter linne.
ta mej i röven jag drog ut den så hon kunde gå ner på alla fyra och jag drog kuken i skåran för att reta henne.
hon tog av sina skor och jag mina.jag kunde inte släppa blicken från hennes bröst.hon tog av sig sin kjol och jag mina byxor.nu stod hon bara i sin vita bikini snett framför mej.hon hade nog upppmärksammat att jag kollat på brösten för hon sa "gillar du dem"jag visste inte vad jag skulle svara men jag fick fram mmm.jag gillar dina håriga ben,det är sexigt.jag kände inte igen henne så här hadde jag aldrig hört henne prata.var hon kåt kanske??
hon reste sig upp och kysste mej på munnen.vi grovhånglade en liten sund innan hon tog av sig bh:n.

Dominanslekar

Jag ska bara göra dig i ordning för den.
- Ja Madame, er egen lilla hora är såååå kåt.Jag blev naturligtvis nyfiken och sa att jag gärna ville prova att vara hennes slav. Trosorna blev litet trånga. Fortfarande satt buttpluggen kvar i röven men nu ryckte Madame ut den.
- V-vad är det, Madame?
- Ja Madame, jag njuter. Jag pumpade ut kaskad på kaskad och det ville inte sluta. Jag kände mig fruktansvärt kränkt, men samtidigt kåt.
- Ja Madame, jag är inte värd detta men jag hoppas att Madame tycker om vad hon ser. Ligger där och får din kuk runkad av en totalt främmande man.
- Ja Madame, det gör jag. Kuken står stenhård i de trånga trosorna och jag har svårt att hålla händerna borta från att runka av mig. Dags för sminket.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl