Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
efrenhzqd

Slickade På Det Blålila Ollonet Och Sedan Slöt Sig Hennes Läppar Och Den.


Det var full fart då vi kom och vi tog för oss av både mat och dryck.
-Om någon kan få den att växa så är det du viskade jag medan jag höll händerna runt hennes bara rygg och gnuggade med kuken mot hennes lår.Hennes bröst putade mot mitt bröst och hennes mage gjorde allt för att massera min kåta kuk. Dom innehöll en del bilder från naturiststränder och Eva berättade hur skönt det varit att kunna sola naken och njuta av den friheten. En vit blus knuten i midjan så att magen var bar och knäppning som visade en läcker pushup-bh och sedan ett par tighta, lågt skurna jeans. Snarade visade den mer av hennes sköna kropp än vad kuken tålde och det blev till att mest ligga på magen och snabbt runka av en sats då man kom hem. Hon berättade att hon alltid solade naken om hon var själv hemma, och jag är säker på att hon berättade det för att kåta upp mig lite.
-Självklart, du kommer att sänka medelåldern flera procent och det blir roligt att ha en yngre kille som sällskap och skönt och få dansa några tryckare med någon som man kan få känna lite närmare, inte bara en stor mage mot sig. Ibland kändes det som om hon sökte anledning att jag skulle komma och för det mesta hade hon lite sexiga kläder på sig då jag kom, korta tighta jeansshorts, urringade topar, uppknäppta blusar utan bh och korta kjolar. I pausen mellan låtarna gav hon mig en lätt kyss på halsen och viskade att hon verkligen såg fram mot att få se kuken hon kände mot magen växa då jag låg naken bredvid henne på en strand. Sedan jag flyttat hemifrån och börjat jobba hyrde jag en liten lägenhet hos ett äldre par i ett gammalt villaområde.
-Ledsen att det blev så här viskade Eva.
-Dom här festerna har varit rena hustrubyteskvällarna viskade Eva och några av dom yngre kvinnorna har karlarna gift sig med på äldre dar.

Skoldagen


Det här hände när jag var 15 år och gick i skolan. Hon gick upp och låste dörren. Jag nickade lite smått och drog henne till mig samtidigt som jag tog en av bröstvårtorna i munnen. Slickade på det blålila ollonet och sedan slöt sig hennes läppar och den. Jag lade mig försiktigt över brösten. Jag och en kompis till mig (vi kan kalla henne Camilla) gick ner till ett mysrum för att prata. Hon böjde sig ner mot min kuk. Hon satte sig på min kuk och började rida snabbare och snabbare. Jag riktade in min kuk mot hennes fitta. Jag sög på hennes bröst och hon masserade sin klitoris samtidigt.


När vi är framme vid skolan så börjar dagen med bara film säger lärarna, filmen handlar om mobbning,vänskap och sex.
Båda har bra betalt fast man saknar ju mamma då och då.
Han börjar småstöna lite och börjar röra sig snabbare, jag tänker inte så mycket på och helt plötlsigt så rycker dörren upp.
-Håller med,men jag kan gå och se till henne?, svarar jag och blir lite rosenröd om kinderna.
Vi gick hem till mig samma tråkiga väg som vi gick till skolan..
FAAAAN tänker jag och vänder mig snabbt och Martin blir helt stum.
Kommer nog inte bli så mycket längre, och hade operarade bröst på d.
-När slutar Martin skolan?
Själv svarar jag : jag vet inte?
-Tja, får jag inte vara här?
-Bra säger Johanna med en glad röst.
Jag älskar dig //Mamma.

Grande del 2


Hon gled av honom och ställde sig på knä, lyfte kuken lätt upp från magen och trädde den lilla ringen av plastgummi över toppen på hans ollon och började försiktigt trycka och rulla den neråt. Han gled ur henne. När ollonet trängde in i henne var det första gången hon kände en rörelse från honom. När hon kom ner till den håriga roten igen stannade hon upp, flyttade sin högra hand från låret till pungen och samlade så mycket hon kunde i sin hand. och det skriet var mycket starkare. De hade ju knappt börjat älska. Cosí grande, tänkte hon igen. Hon skulle kunna fatta om nedre delen av hans lem med sin hand trots att han hade kört in den så långt det gick. Så stor.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl