Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
efrenhzqd

Din Kropp Är Väldigt Sexig. Jag Stannade Upp.

Lurad och bedragenTiden gick och vår relation i sängkammaren blev sämre och sämre och Maria var oftare och oftare ute med sina kompisar på helgerna.

-Nå gillar du att ha rektorns kuk i dig, frågar han Airam.

Jag hör hur kvinnan är tyst och sedan säger hon.

Jag känner ilskan koka inom mig, vad har hon med det att göra, sköt du ditt, så sköter jag mitt tänker jag.Vakten visade in mig till en kur där det satt en kvinna i någon form av röd glansig klänning och med en lika röd gummiliknande huva över huvudet, med hål för ögon, näsa och mun. Rektorn börjar jucka upp och ner och Airam börjar stöna mer och mer ljudligt.
Hon kommer in, och stänger dörren till mitt kontor.

Så kom jag på att jag faktiskt hade ett gammalt MC-skinnställ från ungkarlstiden.

-Ja rektorn stammar kvinnan fram.

-Ja, svarar jag, det vet jag.

Överallt såg jag dessa ”konstiga” människor som pratade med varandra och tog ingen som helst notis om den andra parten som hängde efter i ett koppel, eller satt på golvet bredvid sin husse eller matte.

Det dröjde inte länge alls innan jag var på randen av en orgasm igen. Mina andetag låg som lock för mina öron och jag ville desperat ha mer!" Min girighet tog överhanden och jag sjönk ner på knä framför honom. "Din kropp är väldigt sexig." Jag stannade upp. " Mina höfter juckade vädjande mot honom, och han fortsatte sin behandling, lika snabbt som förut.


- Vet du om hon sett någon mobil som är kvarglömd? För den upptagna karlen glömde sin mobil efter han varit otrogen med min dotter..
- Mmmm, men jag vill att du gör det på samma ställe som du gjorde det med pluttan.Hennes höfter börjar trycka emot min mun lite mer och oftare nu, så jag tror hon kommer komma innom en snar framtid. Fy fan, hon smakar ingenting som hennes dotter. Men förhoppningsvis kommer hon snart så jag kan åka till jobbet och slippa se henne igen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl