Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
efrenhzqd

Jag Kunde Inte Avgöra Om Det Berodde På Att Hennes Välsmiskade Bak Inte Längre Behövde Tryckas Mot Soffan Eller På Att Jag Verkade Vilja Använda Hennes Mun Snarare Än Hennes Mus.

perversa lekar hos kinkyparet del 2

Den tredje mannen körde sin näve ut och in, hur lätt som helst i den förstas mannens anus. Jag gick runt i villan o bara njöt av allt jag såg. Då kom han. Jag gick fram till henne. Ja, jag stank nog som en gammal hora!När hon reste sig upp och tittade ner på mig där jag låg, Nedpissad runkande ett enormt stånd, så såg jag i hennes blick att jag skulle nog få uppleva mer med henne senare.
Nu var jag enormt kåt igen och undrade vad som va nästa sak som skulle inträffa!!Givetvis så var jag fortfarande naken med klämmorna fastsatta i mina ömmande bröstvårtor, kukringen satt på plats och på hela min kropp var det intorkade könssafter o piss. Varje gång han tryckte in handen så gled den länge och länge in i det uttänjda och enorma skithålet!!
Nu räcker det stönade hon fram. Vilken härlig känsla, suga en klitoris som en kuk och samtidigt slicka fitta, underbart.Ja, svarade jag. Den var enorm. Som en kuk hängde den ner.

Linas utbildning: del 14 - Toy S(t)ore(y) IIIInom kort hade Lina fått ner mina byxor och var i full färd med att suga fram, eller kanske snarare upprätthålla, ett rejält stånd. Är allt bra där uppe?

När jag efter några minuters smekningar förde upp händerna till Linas höfter för att dra av trosorna gjorde hon en sista ansträngning för att få behålla dem på, vilket förvånade mig något. Den hypotetiske betraktaren hade säkert lugnats av den mörka, veckade kjolen som slutade ovanför knäna, den vita, oskyldiga toppen med snörning i urringningen och de söta sandalerna på fötterna.
- Gud, du är ju helt galen, stönade hon innan jag återigen tvingade henne att vända sig ut genom fönstret.

Efter ytterligare en stund viskade Emma något i Linas öra varvid hon nickade och la armarna på ryggen. Det som Lina såg som tröst gav dock mig en idé av helt annat slag.

Lina vände sig om och såg nervös ut.Jag har väntat hela dagen på att du skulle komma hit.Hej,

Här kommer den 14:e delen av Linas utbildning! Jag kunde inte avgöra om det berodde på att hennes välsmiskade bak inte längre behövde tryckas mot soffan eller på att jag verkade vilja använda hennes mun snarare än hennes mus. spiral av att njuta av att bli påsatt, vara extremt generad av situationen, gilla att bli generad och därmed njuta ännu mer.Hon stönade tyst för varje gång som min lem och hennes eget finger gled in i henne, men pappan märkte inget.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl