Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
efrenhzqd

Jonas Smeker En Hand Under Tröjan Och Smeker Hennes Ena Bröst Medan Lina Drar Ner Dragkedjan I Byxorna Och Stoppar In Sin Hand.

Det var inget tvång. Vill du sätta dig här med mig?
- Oh, så vacker, suckar Lina och går fram och luktar på dom. Jonas smeker en hand under tröjan och smeker hennes ena bröst medan Lina drar ner dragkedjan i byxorna och stoppar in sin hand.
Pernilla kysser Lina med ömma smekningar med tungan.
Lina greppar kuken och börjar runka.Hon ligger kvar med huvudet på hans axel och handen vilar på hans bröstkorg.
Lina är beredd och sväljer allt. Lina och Jonas följer efter.

Trångt och varmt
Tungspetsen fortsatte att slicka ollonet medan handen runkade snabbare och snabbare och i nästa ögonblick gick det för mig.
Sara slickade sig demonstrativt om munnen, torkade av min kuk och drog upp både kalsongerna och byxorna och sa att nu fick vi faktiskt skynda oss, om vi skulle hinna se filmen.
Hon vred litet på huvudet men gjorde ingen ansats att ta sig därifrån eller säga något. Sara
SENS MORAL: Jag sov inget den natten. Det var fortfarande en enorm trängsel bakom oss och man kunde varken ta sig framåt eller bakåt.

Öppnade dörren på glänt och fick sen henne ligga där i sin tunna kimono med högt uppdragna ben och lekte med sin dildo samtidigt som den andra handen masserade dom stora brösten Stod och tittade på henne en stund ,det verkade inte som hon hade märkt att jag var där. Jag reste på mej och började dra av mej skjortan samtidigt som jag kände hennes lilla hand knäppte upp mina byxor.Hon korsade benen över min rygg och tryckte mej djupare in varje gång jag var längst inne.Efter en stund drog jag sakta ur henne vände henne om så hon stod på knä.Höll om höfterna riktade in kuken mellan hennes blygdläppar och stötte till så den gled in i botten på henne,började stöta hårt och djupt droppade lite saliv mot hennes bakre öppning började massera där med tummen samtidigt som tempot ökade och hon gjorde motstötar.Kände hur det började närma sej för min del så jag sa det åt henne -ja kom i mej,sa hon -då kommer jag oxå...stötte på hårt kände hur henns fitta började krama hårdare stötte in kuken längst in i henne tog ett hårdare tag om hennes höfter och sprutade henne full just då så kom hon igen.Stannade kvar i henne bara stod och kände hennes muskler krama ur det sista ur min kuk.Drog den ur henne la mej brevid henne på sängen,kröp ihop kramades och småsmektes och bara njöt,tittade på klockan såg att det var dags att börja jobba snart igenkysste henne klev upp och lånade henens dusch.Kom tillbaka in så låg hon kvar med bara en tunn filt på sej ,började klä mej kände en mun runt min slappa kuk -mmm vad skönt ,sa jag
-Bara så du vet vad som blir nästa gång du kommer ,sa honNär jag var klar kysste jag henne adjö på vägen ut från hennes rum sa hon-Jag messar dej ,tog nyckeln på kroken låste dörren från utsidan och stoppa den i brevlådan som vanligt och började gå mot bilen.Hde precis kört iväg när telefonen pep till :tack vill snart igen ,och det vet jag att det blir.Jag smög in ställde mej brevid hennes säng böjde mej ner,det hördes på henne att hon var nära,jag böjde mej ner snabbt och sög in hennes ena bröst vårta i munnen .Den reaktionen väntade inte på sej utan med ett skrik så kom hon spärrade sina mörka ögon stirrade på mej när orgasmen rev i hennes kropp.
Parkerade bilen och gick mot hennes hus,som vanligt knacka jag till på dörren och sen klev jag in.När jag tog av mej skorna så hörde jag det bekanta ljudet av någon som hade det skönt,gick mot hennes sovrumsdörr där jag visste att hon låg, naken,våt och sugen .
Efter någon minut kom det :-Det är öppet jag ligger och väntar kom in och lås efter dej.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl