Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
efrenhzqd

Du Smörjer In Mina Höftben Och Kysser Mina Ljumskar, Smörjer Uppför Min Mage, Rundar Mina Bröst För Att Sen Smörja In Dem Noggrant.

Jag var hårdare än någonsin och hela kroppen värkte av en rå, djurisk hunger. Efter några minuter var ritten en kraftfull galopp, hon pressade sin fitta hårt mot mig i varje juck och hennes liderliga frustande gick åter över i gråt när hon närmade sig sin tredje orgasm. I sin yrkesroll är hon saklig, logisk, effektiv och mycket professionell. Jag kände hur jag plötsligt började växa i henne igen och hur en liten pirrande lust började spira. Nu låg hon under mig och när jag trängde mig in i henne kunde jag se den hejdlösa liderligheten i hennes ansikte. Jag frustade av kåthet när jag drev min hårda stake ut och in i ett allt högre tempo.
Jag kände att jag inte kunde hålla på länge till utan att få orgasm så jag drog mig ur hennes grepp och tryckte ner henne på rygg. Njutningen var obeskrivlig när jag sakta gled in i hennes plaskvåta fitta. Jag slet av mig bindeln och välte över henne och jag tror inte hon riktigt vad fattade vad som hände förrän hon åter stod på alla fyra framför mig. Jag tryckte min bultande stake mot hennes nakna häck och hon stönade högt och väste otåligt; –”ta mig nu”. Efter en stund rörde hon sig lite, osäker på vad som hände i rummet bakom henne. Jag njöt av min kåthet och kysste och smekte hennes ljuvliga kropp och närmade mig långsamt hennes heta och fuktiga sköte.
Hon ryckte till när jag lade min hand på henne, sakta smekte jag hennes smala hals, nacke och axlar och kände hur min hunger ökade när jag rörde vid henne.

Lekar del 2

Jag sätter mig gränsle över dig och tar din kuk och för sakta in den i mig, sakta sänker jag mig ner bit för bit, och börjar rida dig. När du är färdig med min rygg vänder jag mig om och sätter upp foten på din axel. Jag för in den vibrerande minimaskinen lite till, rider dig så gott det går, men det verkar inte göra så mycket. Du smörjer in mina höftben och kysser mina ljumskar, smörjer uppför min mage, rundar mina bröst för att sen smörja in dem noggrant. Jag tar min lilla vibrator och för den bakom ryggen på mig, ner för min delning, du flämtar, jag vet vad du tror, men jag fortsätter förbi min ända, ner mot roten på din kuk, över din pung som drar ihop sig lite, och vidare ner mot ditt hål. Jag står och tittar på dig där du ligger och drar fram och tillbaka, försiktigt bara, mer vågar du inte.

Jag säger till dig att sluta och tar fram repet och binder fast dina händer i varandra och drar dem upp över ditt huvud och fäster dem i sänggaveln. Jag för den till min klitta och medans jag rider dig bearbetar den mig. Känslan av makten jag har är mycket tändande.

Han blev av någon anledning nyfiken och reste sig upp från stolen vid datorbordet. Det var en sådan där rak sort som man skulle ha snibb till. Inger rörde sig fortfarande upp och ner med korta, hårda juck på honom samtidigt som han kände hur han själv sprutade ur sig det sista av sperman i vad som måste ha varit hans livs längsta och mest intesiva orgasm. Hennes klänning var fortfarande uppknäppt och han kände värmen från hennes kropp när hon pressade sig mot honom. Ååh! Byxor, kjolar och trosor hade de slängt nere vid fotändan av sängen och på golvet.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl